Gratis flexwerken in Amsterdam

 Gratis flexwerken in Amsterdam

Het is je vast niet ontgaan, tegenwoordig is hybride werken het nieuwe normaal. Het overgrote deel van Nederland werkt een aantal dagen vanuit huis. Echter is thuiswerken niet altijd super efficiënt. Vaak neigen mensen namelijk om tussendoor toch even snel even een huishoudelijke taak op te pakken of worden ze afgeleid door bijvoorbeeld de hond. Wil jij de volle focus houden op je werk en toch hybride werken? Kies dan voor een flexwerkplek in de buurt. Door heel Nederland heb je verschillende gratis en betaalde flexwerkplekken. Waar je ook zeker als niet-ondernemer terecht kunt. Neem bijvoorbeeld onze hoofdstad Amsterdam; hier barst het van inspirerende flexwerkplekken waar je vaak gratis terecht kunt.

Flexwerkplek en netwerken

Naast dat een flexwerkplek kan zorgen voor nieuwe frisse inspiratie, kan het ook een plek zijn om andere flexwerkers te ontmoeten. Dat is handig wanneer je een netwerk wilt opbouwen of juist wanneer je je bestaande netwerk wilt uitbreiden. Los daarvan kan het ook nuttig zijn om met mensen buiten je bedrijf te sparren om met een open blik naar een bedrijfs issue te kunnen kijken. Het is logisch dat je misschien niet altijd behoefte hebt aan netwerken, je komt immers om gefocust te werken. Ook dan kan het fijn zijn om in de pauze te netwerken onder het genot van een bakje koffie. Naast een werkplek heb je op een flexplek eenvoudig de kans om zonder de inzet van een duur netwerkevent, laagdrempelig te netwerken. En het is compleet aan jou hoe je dat invult.

Lunch spot en flexplek

Ga jij wel eens lunchen buiten de deur op een werkdag? Verlies dan niet langer onnodige tijd met een tentje zoeken en vervoer van en naar jouw lunch spot. Kies in dat geval een fijne plek waar je zowel kunt werken als lunchen. Zo heb je heel veel rustige cafés, koffie tentjes, hotels en meer fijne flexplekken waar je terecht kunt. Wist je dat er ook websites zijn waar je eenvoudig kunt zien of je welkom bent in een café om te flexwerken? Je zoekt eenvoudig per stad en vindt zo binnen no time een gratis flexplek

Gratis flexwerkplekken in Amsterdam

Flexplek Amsterdam vinden die beschikbaar en gratis is? Wij helpen je alvast op weg met drie mogelijke opties. Vooges Centraal is een flexplek met een zeer gunstige ligging. Dit restaurant zit pal naast het centraal station Amsterdam en is ideaal wanneer je met het openbaar vervoer reist. Woon je in hartje Amsterdam en heb je liever een plek meer gelegen in het centrum? Kies dan voor de lichte en creatieve werkplekken bij Coffee en Coconuts. Hier hebben ze extreem goede koffie en zijn er veel werkplekken beschikbaar. Tot slot kun je ook plaatsnemen bij de Ysbreeker aan de Amstel. Dit is de ideale locatie wanneer je op zoek bent naar een rustige werkplek binnen en tegelijkertijd een prachtige lunch spot buiten. Hier kun je namelijk heerlijk ontbijten of lunchen aan het water. 

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *