Flexwerkplekken in Amsterdam: de leukste op een rijtje

 Flexwerkplekken in Amsterdam: de leukste op een rijtje

Je bent op zoek naar een mooie werkplek, je wil meer inspiratie zodat je je werk beter kunt doen. Je wil productiever zijn en je beter kunnen concentreren. Daarvoor zijn er verschillende werkplekken in Amsterdam beschikbaar. Het kan zijn dat je uitgekeken bent op je werkplek thuis, je bent gewoon toe aan wat anders. Je wil werken in een nieuwe omgeving, je wil even wat meer motivatie en inspiratie op doen en dat kan! Er zijn namelijk hele mooie flexwerkplekken te vinden in Amsterdam en deze hoef je niet eens meer zelf uit te zoeken. Dit hebben wij namelijk al voor jou gedaan. Het enige wat je moet doen is het artikel doornemen en dan kun je zelf kijken waar dat jij graag de hele dag wil en kunt werken met je laptop. Een aandachtspunt: zorg wel dat je er altijd genoeg thee of koffie voorhanden hebt! 

Waar wil jij werken in Amsterdam?

Een mooie plaats in Amsterdam waar je kunt werken is Venu op de Haarlemmerdijk. Je vindt hier veelal natuurlijke tinten en vormen, het is echt een oase van rust en daar kun jij je hele werkdag doorkomen. Volop geconcentreerd aan het werk, is dat lang geleden? Dan is het nu tijd om daar werk van te maken en naar Venu te gaan voor een proefdag, eenmaal gewend dan wil je niets anders meer. Je kunt er zelf een plekje reserveren in een openbare ruimte of een aparte ruimte zodat je meer privacy hebt. Een andere aanrader is Fosbury en Sons. Dit is gelegen op de Prinsengracht en daar vind je ook privé werkplekken en de optie om te vergaderen. Je zou het kunnen zien als een mix van een kantoorwereld en de warmte van je eigen woonkamer.   

Nog een paar tips

Public Space is ook een goede werkplek in Amsterdam, gelegen op de Bercylaan. Het lijkt of je op kantoor bent, maar het is nog beter! Koffie en een hapje eten kan hier ook uitstekend. Of je kiest voor The Hoxton op de Herengracht. Erg ruimtelijk, een dagje flexwerken is hier de moeite waard en je kunt zelfs een ruimte huren. White Label Coffee is ook een goede keuze op het Zonneplein. Neem de tijd om te kijken waar je jezelf wel ziet werken en doe het eens gewoon! Je zal er geen spijt van krijgen want het is echt de moeite waard om zo te kunnen werken, vol inspiratie en concentratie.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *