Vijf handige tips om op een professionele manier koeltassen te bedrukken

 Vijf handige tips om op een professionele manier koeltassen te bedrukken

Veel bedrijven willen graag hun koeltassen laten bedrukken met hun eigen ontwerp. Hiermee creëren ze herkenning en zorgen ze voor extra promotie. Echter kan het bedrukken van koeltassen een uitdaging zijn als je niet goed weet waar je op moet letten. In deze blog delen wij tips om koeltassen professioneel te bedrukken. Lees snel verder!

Tip 1: Kies de juiste tas

Voordat je een ontwerp laat maken, is het belangrijk om de juiste tas te kiezen. Er zijn verschillende soorten koeltassen, zoals backpacks, trolleys en rugzakken. Elk type tas heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Zo is een backpack ideaal voor wandelaars en zijn trolleys handig voor zware drinkflessen. Door de juiste tas te kiezen voor jouw bedrijf, komt jouw boodschap beter over en zijn de tassen beter geschikt voor het einddoel.

Tip 2: Houd het simpel 

Wanneer je een ontwerp laat maken om de koeltassen te bedrukken is het belangrijk om het simpel te houden. Maak gebruik van niet te veel kleuren en kies een duidelijk lettertype. Verder is het belangrijk om het ontwerp te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Hiermee creëer je consistentie en worden de tassen aantrekkelijk voor potentiële klanten.

Tip 3: Kies voor hoge kwaliteit bedrukking 

De bedrukking is één van de belangrijkste factoren bij het bedrukken van koeltassen. De kwaliteit van de bedrukking heeft namelijk invloed op de levensduur van de tas. Kies daarom voor hoge kwaliteit bedrukking, zoals zeefdruk of transferdruk. Deze drukmethodes zorgen voor een blijvende en krasvaste bedrukking.

Tip 4: Let op de positie van de bedrukking 

Het is belangrijk om goed na te denken over de positie van de bedrukking. Vaak wordt gekozen voor een bedrukking op de voorkant, maar het kan ook interessant zijn om de bedrukking op de achterkant te plaatsen. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de bedrukking en de grootte van de tas. Een te grote bedrukking kan de tas minder aantrekkelijk maken.

Tip 5: Overweeg de optie om te personaliseren 

Een leuke manier om de koeltassen persoonlijker te maken is door ze te personaliseren. Zo kan je ervoor kiezen om de naam van de ontvanger op de tas te drukken. Dit zorgt voor extra persoonlijkheid en het zorgt ervoor dat de tas minder snel kwijt raakt. Personalisatie kan ook handig zijn wanneer de tassen gebruikt worden door klanten tijdens evenementen.

Het bedrukken van koeltassen kan een uitdaging zijn, maar als je rekening houdt met deze tips zorg je voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Door de juiste tas te kiezen, de bedrukking van hoge kwaliteit te laten zijn, en te zorgen voor een duidelijk ontwerp is jouw bedrijf verzekerd van koeltassen die elke klant enthousiast maakt. Probeer ook de optie tot personalisatie en geef de tassen een extra persoonlijke touch. 

Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van een koeltas? Kijk dan bij Bedrukken voor meer informatie. 

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *