Praktische relatiegeschenken die je klanten ook écht gebruiken

 Praktische relatiegeschenken die je klanten ook écht gebruiken

Relatiegeschenken en promotie items zijn leuk, maar als ze snel in de prullenbak verdwijnen heb je er niet veel aan. Key bij het selecteren van relatiegeschenken en promotie items is om een item te vinden dat klanten ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Als je op zoek bent naar een praktisch en bruikbaar relatiegeschenk, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we de vijf meest praktische relatiegeschenken bespreken. 

1. Reclamepennen

Een klassieker onder de relatiegeschenken: bedrijfspennen met logo. Iedereen gebruikt pennen, en door jouw bedrijfslogo erop te laten drukken, blijft jouw naam altijd in beeld. Of het nu op kantoor is of tijdens vergaderingen, deze praktische pen zal zeker gewaardeerd worden.

2. Powerbanks

Een iets duurder geschenk, maar in deze digitale tijd is een powerbank altijd handig om onderweg mee te nemen. Laat jouw bedrijfslogo of -naam op de powerbanks bedrukken en geef ze als relatiegeschenk. Hiermee zorg je ervoor dat je merk altijd bij de ontvanger in de buurt is, zelfs als ze onderweg zijn.

3. Notitieblokjes 

Notitieblokjes zijn essentieel op elk bureau. Door notitieblokjes met jouw logo weg te geven, zorg je ervoor dat jouw bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht komt. Of het nu voor aantekeningen tijdens een vergadering is of gewoon voor dagelijks gebruik, notitieblokjes zijn onmisbaar en worden altijd gewaardeerd.

4. Telefoonstandaards

Sinds de opkomst van smartphones zijn telefoonstandaards steeds populairder geworden. Deze handige hulpmiddelen zorgen ervoor dat je jouw telefoon eenvoudig kunt neerzetten en gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een video of het volgen van een recept. Bedrukte telefoonstandaards zijn niet alleen nuttig, maar ook een geweldige manier om jouw merk te laten zien.

5. Drinkflessen

Last but not least, bedrukte drinkflessen. In een tijd waarin duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker worden, zijn bedrukte drinkflessen een perfect relatiegeschenk. Of het nu voor op kantoor, tijdens het sporten of onderweg is, een herbruikbare drinkfles is altijd handig. Door jouw logo erop te laten bedrukken, breng je jouw naam dagelijks onder de aandacht van de ontvanger.

Wist je dat je drinkflessen ook online kan laten bedrukken? Neem een kijkje op de website van BudgetGift.nl, daar vind je een groot assortiment aan te bedrukken drinkflessen. 

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *