Knab boekhoudpakket

 Knab boekhoudpakket

Sinds kort biedt Knab ook een boekhoudpakket aan. Voor klanten die er al een zakelijke bankrekening hebben is dit interessant nieuws. Is het verstandig om over te stappen van je huidige boekhoudprogramma naar Knab? Hier zijn een paar overwegingen die je kunt maken bij het kiezen tussen de verschillende boekhoudpakketten.

Voordelen Knab boekhoudpakket

– Integratie: Als de software direct is geïntegreerd met je bankrekeningen, kan dit het proces van het registreren van transacties stroomlijnen en automatiseren.
– Gemak: Het kan gemakkelijker zijn om alles op één plek te hebben: je bankieren en je boekhouding.
– Consistentie: Het gebruik van software van dezelfde aanbieder kan zorgen voor meer consistentie in de gegevens.

Het Knab Boekhoudpakket kost €12 per maand en je hebt hiervoor een Knab Zakelijk rekening nodig. Het is ontwikkeld in samenwerking met het online boekhoudprogramma DigiBTW en speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van de zelfstandige ondernemer. Het biedt alle nodige functies zoals het maken van facturen (inclusief iDEAL-link), het verwerken van bonnen en het documenteren van zakelijke ritten.

Integratie

Bovendien biedt het pakket kosteloze integraties met je Knab-bankrekeningen en de Belastingdienst. Het pakket is tevens uitgerust met een gebruiksvriendelijke app die je de mogelijkheid biedt om je boekhouding overal en altijd bij te houden.

Inkomstenbelasting zelf doen

Vanuit het Knab Boekhoudpakket kun je ook je inkomstenbelastingaangifte indienen. Dankzij een handige functie worden alle relevante gegevens met één klik naar het belastingprogramma gestuurd. Voor extra ondersteuning bij je aangifte kun je via DigiBTW een boekhouder raadplegen. Wat betreft de kosten, bedragen deze voor de inkomstenbelastingaangifte €99 per jaar (excl. btw). Voor aangifte samen met een fiscale partner is dit € 149 per jaar (excl. btw).

Nadelen boekhoudsoftware bank

– Functionaliteit: Banken zijn experts in bankieren, niet noodzakelijk in boekhoudsoftware. De boekhoudsoftware van een bank kan bepaalde functies missen die specifieke boekhoudprogramma’s wel hebben.
– Prijs: De prijs kan hoger of lager zijn dan wat je nu betaalt, dus het is de moeite waard om dit te vergelijken.
– Overdraagbaarheid: Als je ooit besluit om van bank te veranderen, kan het lastig zijn om je boekhoudgegevens over te dragen naar een ander systeem.

Vergelijken

Voordat je een besluit neemt, is het verstandig om de boekhoudpakketten goed te vergelijken.
– Vergelijk de functionaliteiten van beide systemen. Heeft de boekhoudsoftware van KNAB alle functies die je nodig hebt?
– Hoe zijn de kosten? Is de KNAB-software goedkoper of duurder dan wat je momenteel betaalt? Biedt het meer waarde voor die prijs?
– Gebruiksgemak: Kijk naar hoe gemakkelijk elk systeem te gebruiken is. Is het KNAB-systeem gebruiksvriendelijker dan wat je momenteel gebruikt?
– Hoe goed is de klantenservice en technische ondersteuning van KNAB vergeleken met die van je huidige provider?

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *