De mogelijkheden van werken met een palletheffer

 De mogelijkheden van werken met een palletheffer

Ben jij aan het overwegen om palletheffers aan te schaffen voor jouw bedrijf? Wanneer jouw bedrijf zware producten moet verplaatsen of optillen, dan kan een palletheffer niet ontbreken. Het zorgt namelijk voor een veiligere werkomgeving en een efficiënter proces. Ben jij benieuwd naar wat een palletheffer allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen of ben je benieuwd wat voor soort apparaat het beste past bij jouw bedrijf? Dan vind je in dit artikel een hoop handige informatie rondom dit onderwerp.

Minder zwaar tillen

Dit is een belangrijk punt om mee te nemen in waarom een palletheffer een geweldige investering is voor jouw bedrijf. Wanneer jij te maken hebt met zware producten of grote vracht, dan moet dit op de een of andere manier worden verplaatst. Zonder de palletheffer wordt dit vaak door fysieke kracht gedaan. Dit kan echter leiden tot lichamelijke klachten bij jouw werknemers. Ook kan je de veiligheid van jouw werknemers op deze manier niet optimaal garanderen. Met behulp van een palletheffer zorg je dat jouw werknemers minder fysiek werk hoeven te verrichten, terwijl alle producten veilig en snel worden verplaatst. Hoe er voorheen 4 mensen nodig waren om een product te verplaatsen, is er met behulp van de palletheffer maar één persoon nodig die het apparaat bestuurt op afstand.

Efficiënter te werk gaan

Met behulp van een palletheffer zorg jij dat de productiviteit in jouw bedrijf omhoog gaat. Ondanks dat er hogere productiviteit wordt behaald, wordt er niet fysieker of intenser werk gevraagd van jouw personeel. Ook zorgt de verhoogde productiviteit ervoor dat jij meer vracht of productie aankan, wat bijdraagt aan een hogere winst. Het is dus een investering die zich op de lange termijn gegarandeerd zal terugverdienen.

Minder kans op schade

Een probleem wat bedrijven zoveel mogelijk willen voorkomen, is dat ze winst mislopen op beschadigde vracht. Wanneer materialen met de hand worden opgetild of verplaatst, is er een grotere kans aanwezig dat er vracht beschadigd wordt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat de vracht omvalt. Met behulp van een palletheffer heb jij de zekerheid dat alle producten zo voorzichtig mogelijk worden verplaatst. De palletheffers zijn bij Roosen BPL in allerlei verschillende maten en functies beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid om de beste soort heffer uit te kiezen voor jouw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *